november, 2021

28nov9:0016:00Julemarked på Spøttrup BorgJulemarked

Begivenhedsdetaljer

Jul på Spøttrup Borg den 28. november kl. 9-16

Første søndag i Advent slår Spøttrup Borg portene op til det hyggelige og traditionsrige julemarked med julemusik, godter og alskens spændende boder, hvor der er julehygge nok til alle.

Allerede ude på vindebroen kan man høre og dufte julehyggen, der strømmer ud fra alle revner og sprækker på den gamle Borg.

I Borggården mødes man af duften af sprøde, fristende klejner, som bageren fra Sevel står og koger. I Borggården dufter der også af brændte mandler og vafler! Her sælges også de flotteste juletræer samt kranse og juledekorationer.

I Borgens sale er der fyldt med boder, som sælger honning, nisser, skind, garn, alovera, orkis, vin og chokolade. På Borgen møder man også folkene fra Rødding Æblets-By, som serverer æblegløgg, som man bare ikke må gå glip af, og især ikke hvis man er så heldig at få en sjat rom i. Folk Fra Spøttrup Studen sælger oksespegepølser, som er lavet af kød fra studene, som har gået og græsset sommeren over på engene rundt om Spøttrup Sø. Der sælges også andre specialpølser, som er lavet af kød fra gamle historiske racer.

”Julefreden og julehyggen har sænket sig over Borgen og med den rette koldfront fra øst, så bliver Borgen dækket med et hvidt snelag til vores julemarked” udtaler Lene og Anne fra Spøttrup Borg.

I næsten alle boder kan der betales med MobilePay, men det vil være en god idé også at tage kontanter med.

Entré: 20,- kr. (Børn gratis).

Julemarkedet har åbent kl. 10-16 første søndag i Advent.Location: Spøttrup Borg, Borgen 6A, 7860 Spøttrup

Mere

Tid

(Søndag) 9:00 - 16:00 Vis i min tid

Placering

Spøttrup Borg

Borgen 6A, 7860

3 kommentarer til “Julemarked på Spøttrup Borg

  1. Hvornår er der åben til julemarkedet der står 10-16 og andre steder 9-16 hvad er rigtig ??????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
X