Jesperhus Blomsterpark

Blomster og natur

Adresse

Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

GPS

56.764312, 8.81507

Telefon

Adresse

Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

GPS

56.764312, 8.81507

Telefon

Parkens blomster og natur

En smuk gåtur rundt i blomsterparken og den omkringliggende tur er en aktivitet for alle aldre!

Selvom Jesperhus nu er meget mere end en blomsterpark, sætter vi stadig en ære i at modtage dig med klare farver og dejlige dufte. I Jesperhus sætter tusindvis af blomster, stauder, kaktusser og sukkulenter deres markante præg på den 8 ha. store park. Find inspiration til din egen have eller nyd det smukke farvespil, lyden af rislende vand og duften af roser.

Parkens blomstringstidspunkter

Denne korte fortælling er om selve parkens blomstringstidspunkter. Dette kan også være med til at vægte, hvornår og evt. hvor mange gange I ønsker at besøge Jesperhus.

Forsommer

Maj, når parken åbner, og første halvdel af juni Parkens træer og buske står med nye skud og blomster i friske farver, i sig selv et dejligt syn. Derudover er en stor del af parkens bede plantet til i flotte formationer med bl.a. stedmoderblomster, bellis og narcisser. Mens hovedvægten er lagt på de op mod 100.000 tulipaner, der står med deres forskellige former og er en farvesymfoni, uden lige… Parkens store staudeafdelinger, er i gang med at arrangere – og brede sig, høj som lav, krybende som dækkende med deres nye skud og dejlige farvesammensætninger. Her kan man med fordel få ideer til staudebedet i ens egen have. I maj måned vil parkens kreative medarbejdere og gartnere også være i gang med at plante resten af parken og vores store figurer til med sommerblomster, husløg og sukkulenter. Dette er i sig selv interessant at iagttage.

Højsommer

Midt juni og frem til september Efter parkens forvandling fra forårspragt først i juni og til den danske sommervarme træder til sidst i juni, vil man hen over højsommeren opleve den mest fantastiske farvepragt. Vi har plantet op mod en ½ million sommerblomster i et bredt sortiment inkl. et utal af sukkulenter i vores blomsterbede og blomsterfigurer. Alt dette i flotte sammensætninger og farvekombinationer, som vil variere fra år til år. Samtidig med sommerblomsternes vidunderlige farvepragt står vores to store staudeafdelinger – Eventyrhaven og Inspirationshaven – på sit højeste. med en fantastisk variation af skønhed og forunderlighed, kan man her virkelig få inspiration med sig hjem. Vores flotte rosenafdelinger vil nu stå på sit højeste. Vi har ca. 30-50 forskellige sorter af både danske og skandinaviske roser. Farveskalaen er bred og duften helt fantastisk.

Sensommer

September til medio oktober.
Sensommer har også sin charme i Jesperhus. Blomsterne giver stadig et flot farvespil og staudernes sensommerblomstring er i fuld gang. Husk også at se vores flotte roser, både skandinaviske og danske.

Vejrets indflydelse

Alle vores medarbejdere i Jesperhus Blomsterpark, bestræber sig hver år på at lave nye spændende tiltag, for at gøre det så interessant og spændende som muligt at besøge parken, men en ting vi er meget afhængige af, er at vejrguderne er os venligt stemt. Derfor kan de beskrevne blomstringstider være varierende. Velkommen til en blomstrende og farverig oplevelse i Jesperhus.

OPENING HOURS

Mandag

10-17

Tirsdag

10-17

Onsdag

10-17

Torsdag

10-17

Fredag

10-17

Lørdag

10-18

Søndag

10-17

Sæson: 27. marts – 31. okt. 2021 Højsæson: 26. juni – 8. august, åbent alle dage 10-19 Maj: Lukket d. 3., 7., 10., 17. og 21. August: Lukket d. 30. September: Lukket d. 3., 6., 10., 13., 17., 20., 24., og 27.-31. Oktober: Lukket d. 1., 4.-8., 11.-15. og 25.-29.

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
X