Klitmøller

Cold Hawaii

Adresse

7700 Klitmøller

GPS

57.0401536, 8.4985063

Adresse

7700 Klitmøller

GPS

57.0401536, 8.4985063

Klitmøller

Cold Hawaii, som Klitmøller også er kendt under, er samlingspunkt for Vesterhavet og naturoplevelser i særklasse. Hop i Cold Hawaiis udfordrende bølger, oplev Nationalpark Thys fantastiske natur og lær om den gamle fiskertradition ved Stenbjerg Landingsplads.

Ikoniske sejlbåde pryder den brede sandstrand – trods det hyggelige udtryk er de ikke blot til pynt. Side om side med surfere sejler bådene ud på det brusende hav for at fange dagens fisk. Et anerkendt surfermiljø og gamle fisketraditioner som disse finder du kun i Klitmøller. Rid på bølgerne og mærk den kraftige atlantdønning fra Island og Færøerne, der driver ind mod kysten.

Klitmøller er omkranset af det rå Vesterhav på den ene side, og naturskønne Nationalpark Thy på den anden. Surfing i Klitmøller har eksisteret siden 1980’erne, og kulturen vokser stadig. Cold Hawaii-betegnelsen er udsprunget fra surferkulturen på grund af de fantastiske vejrforhold, hvor der næsten altid er vind og bølger, ligesom hos den amerikanske ø-stat Hawaii. Cold Hawaii dækker hele den vestlige kyststrækning i Thy med base i Hummerhuset på stranden i Klitmøller.

Klitmøller

Oplev Klitmøller

Klitmøller, eller Cold Hawaii, er meget populært blandt surfentusiaster, fordi området er det bedste sted at surfe i hele Nordeuropa, og dermed et sandt paradis for surfere. Det samme er gældende med windsurfing, hvor Klitmøller er et af de bedste steder i hele verden. Klitmøllers surfparadis tilbyder mulighed for at prøve kræfter med surfing-disciplinerne på en af byens surfskoler. Klitmøller rummer dog langt mere end surfing. Tæt ved Klitmøller ligger Nationalpark Thy, og her er det muligt at komme på ridetur, vandretur, mountainbiketur og meget mere.

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X
X